Betaalmogelijkheden

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
De betalingen lopen via Docdata Payments, Paypal en Afterpay. We beschikken over de volgende betaalmogelijkheden: IDEAL, Visa, Mastercard, American Express, Paypal, Kadobon en Kortingscode.

   

Waarom wordt mijn creditcard geweigerd?
 Je creditcard kan geweigerd worden om één van de volgende redenen:
- De kaart kan verlopen zijn. Check of je creditcard niet over de vervaldatum heen is.
- Mogelijk is de bestedingslimiet van de creditcard bereikt. Raadpleeg bij je bank of de bestedingslimiet van de creditcard is overschreden.
- Mogelijkerwijs zijn gegevens niet correct ingevoerd. Ga na of je alle verplichte vakken correct hebt ingevuld.

Kan ik een factuur op naam van mijn bedrijf ontvangen?
Ja, dat kan. Vul de bedrijfsgegevens in bij het uitchecken of registratieveld.

Kan ik taxfree bestellen?
Nee, dat is niet mogelijk omdat taxfree uitsluitend van toepassing is op producten die in de winkel worden gekocht en door iemand zelf getransporteerd worden.

Is het veilig om op de website mijn creditcard te gebruiken?
Ja, de gegevens worden beveiligd via Docdata Payments. Docdata Payments biedt een veilig en zeer betrouwbaar betaalplatform (PSD licentie van De Nederlandsche Bank & PCI compliant) met een uptime van 99,99%. klik hier voor meer info.

Betalen achteraf met AfterPay (Alleen binnen Nederland, binnenkort ook in België)

AfterPay voert voor HOUSE OF ARTICLES het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij HOUSE OF ARTICLES betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €300 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van €500.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

  • Be the first to know

  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.
© 2009 - 2018 House of Articles BV