arielledannique
Hi,

Mijn naam is Arielle, 22 jaar oud en (bijna) afgestudeerd! Wat begon als een uit de hand gelopen hobby is inmiddels een volledige job geworden: mijn blog ArielleDannique. Inmiddels bijna 2 jaar online en nu al een bereik van meer dan 180.000 unieke en toffe volgers. Op mijn blog deel ik nieuwe outfits, beauty producten en hotspots waar ik graag kom. Ja, zelfs voor food inspiration kun je bij mij terecht.

Mijn stijl kan het best omschreven worden als classy with a casual touch. De ene dag loop ik rond in een rokje met killer heels en de volgende dag in een goeie skinny met toffe trui en hippe sneakers. Het ligt net aan mijn mood en hier stem ik mijn volledige outfit op af. In mijn zoektocht naar hét perfecte item merk ik vaak dat ik gewoon niet kan vinden wat ik zoek. – de grootste frustratie van ieder modemeisje - 

In samenwerking met House Of Articles heb ik de kans gekregen om mijn eigen kleding capsule te ontwikkelen, een ontzettend groot project en een enorme kans. We hebben samen iets weten neer te zetten waar ik supertrots op ben! Precies die items die ik miste in mijn kast én totally in mijn stijl. Mijn collectie staat binnenkort online. Ik zou zeggen neem een kijkje en shop till you drop.

Liefs, Arielle  • Be the first to know

  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.
© 2009 - 2018 House of Articles