Privacy statement van HOUSE OF ARTICLES

www.houseofarticles.com is een website van House of Articles B.V. . Het bedrijfsadres is Transistorstraat 53C,
1322 CK, Almere.  Het Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 69791805
Het B.T.W.-nummer is NL858013678 B01

Bij elk bezoek aan onze HOUSE OF ARTICLES website herkent onze webserver automatisch een domeinnaam of uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze HOUSE OF ARTICLES website bewaren wij: uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op de HOUSE OF ARTICLES website uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert uw e-mailadres als u deelneemt aan discussieforums alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie) 

Deze informatie wordt gebruikt voor intern gebruik om uw bestelling af te handelen en wordt daarna verwijderd om u later te contacteren voor marketingdoeleinden De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Op deze HOUSE OF ARTICLES site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek) voor marketingdoeleinden. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. 

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid?
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen. Per email: info@houseofarticles.comPer telefoon: +31 (0)20 70 59 650.

Over communicatie per e-mail 
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u zich uitschrijven. Klik op de link in de nieuwsbrief.

Over communicatie per brief 
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, kunt u van ons periodieke mailings ontvangen, met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke mailings niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres. 

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren. Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres. 

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres. Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.

  • Be the first to know

  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.
© 2017 - 2018 House of Articles BV