Shoppingbag
Je tas is leeg  |  Bekijken Shoppingbag
Navigatie

Ruilen en Retourneren

Kan ik mijn artikelen ruilen?
Ja, vul daarbij het retourformulier in met de gewenste omruiling en stuur het te ruilen artikel retour. De kosten hierbij zijn voor je eigen rekening.

Retouren HOUSE OF ARTICLES
Watermolen 6
4751 VK
Oud-Gastel


Wat is het retour-en ruiltermijn?
De termijn om een artikel te ruilen en te retourneren is 14 dagen vanaf de e-mail waarin je retour wordt bevestigd.*

*Retouren buiten deze termijn van 14 dagen worden in uiterste gevallen geweigerd en niet meer uitgekeerd. Wel zullen wij overwegen een tegoedbon/code uit te keren.

Hoe kan ik een artikel ruilen of retourneren?
Via het retourformulier dat je HIER kan uitprinten en meesturen met het door jou te retourneren of te ruilen artikel. Het retourformulier wordt ook altijd bij je bijstelling meegestuurd.

Retouren HOUSE OF ARTICLES

Watermolen 6
4751 VK
Oud-Gastel


De kledingstukken moeten bij aankomst in ons distributiecentrum in perfecte staat zijn en met het aangehechte prijskaartje. Verzenden naar het retouradres: De retourkosten zijn daarbij voor je eigen rekening. Vergeet daarbij niet het retourformulier mee te sturen!


LET OP!
RETOURZENDINGEN DIENEN CORRECT TERUGGEZONDEN TE WORDEN. D.W.Z:
- NAAR HET JUISTE ADRES
- GOED VERPAKT, ZODAT BESCHADIGINGEN NIET KUNNEN OPTREDEN.

Wij zijn niet aansprakelijk voor ontbrekende of beschadigde artikelen die aanwijsbaar niet op correcte manier retour zijn gestuurd.

Binnen welke termijn moet een artikel geretourneerd worden?
De termijn om een artikel te retourneren is 14 dagen vanaf de e-mail waarin de verzending wordt bevestigd.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?
De verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

Hoe ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?
Zodra de retourzending goedgekeurd is, wordt het bedrag teruggestort op dezelfde wijze waarop je de bestelling hebt betaald.

Wanneer ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?
Nadat de retourzending is goedgekeurd (de artikelen dienen in perfecte staat te verkeren, met aangehecht prijskaartje) ontvang je een e-mail waarin bevestigd wordt dat het bedrag binnen enkele dagen op je rekening zal worden gestort.

Nationale banktransfers (IDEAL): 2-3 werkdagen
Internationale banktransfers (IDEAL): 3-4 werkdagen
Creditcards (VISA, MASTERCARD, AMEX): 10 werkdagen
Paypal: 1-3 werkdagen

ALS EEN ARTIKEL DOOR EEN FOUT ONZER ZIJDE NIET VOLDOET AAN JE WENSEN ( D.W.Z. PRODUCTIEFOUTEN, ANDER ARTIKEL/MAAT/KLEUR GELEVERD DAN BESTELD)

Neem contact op met onze afdeling KLANTENSERVICE.

AFTERPAY & RETOURBEHANDELING
1. Als je een artikel wil retourneren en de AfterPay factuur heb je nog niet voldaan, dan krijg je een nieuwe factuur zodra het door jou geretourneerde artikel bij ons is binnengemeld. Dit geldt voor zowel een geheel als een gedeeltelijk geretourneerde bestelling.

2. Als je een artikel wilt retourneren en de AfterPay factuur heb je reeds voldaan, dan krijg je via AfterPay het bedrag uitgekeerd zodra het door jou geretourneerde artikel bij ons is binnengemeld. Dit geldt voor zowel een geheel als een gedeeltelijk geretourneerde bestelling.


www.houseofarticles.com behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.

  • Be the first to know

  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Navigatie